.

.

SouvNear 7 Mágneses Sakk Készlet Összehajtható Tábla - Hordozható Sakk Játék, Kézzel Jól Fa Tároló Chessmen

SouvNear 7 Mágneses Sakk Készlet Összehajtható Tábla - Hordozható Sakk Játék, Kézzel Jól Fa Tároló Chessmen

HUF 3727.35
Készleten

Fa Sakk-Készlet Eladó - Souv Near Klasszikus 7 X 7 Inch Mágneses Zsebében Utazási Staunton Sakk-Készlet Lehajtható Táblán Kézzel Jól Rosewood - Karácsony, Ünnep, Ajándék
**FONTOS MEGJEGYZÉS : ** - A képek, információk a termék jött létre Souv Near.Kapsz, amit látsz, csak ha parancsot Souv Near. **KÉRJÜK, ERŐSÍTSE meg,** "által Értékesített Souv Near, valamint Teljesítette a" hozzáadása előtt a kocsit.
Egy tökéletes útitárs a sakk szerelmesei, ez a mágneses sakk-készlet fogja az chessmen gyökerezik a sakk-készlet, kivéve, ha a mozgás!A chessmen eltitkolni mágnesek a testüket, s az igazgatóság elrejti egy vaslemez, ami egy erős mágneses húzza között a sakkfigurák a fedélzeten, így játszani gond nélkül.A darab fog mozogni, csak ha mozdul, nem pedig a dudorok a fuvart.Ha játszik otthon, lehet, hogy a játék utolsó napok..
A sakk-készlet készült Indiai rózsafa, is ismert, mint "néha egyetlen" fa, egy kemény fa, gyönyörű természeti szemek.A chessmen vagy méretű logikusan, hogy megfeleljen a méret a sakktábla minden darab megvan a saját kijelölt tároló hely a fórumon.Ez segít, hogy a chessmen nem csörgő, amikor viszi a játék, nem laza, minden darab, könnyen tovább.
Ez a legjobb ajándék, a gyermekek számára, mert ez egy oktatási játék, élesíti az intelligencia.Ha nem játszott, ettől a kiváló dekoráció darab egyezik, csak arról, hogy bármilyen dekoráció.Ettől ló értelemben, hogy saját egyet, egy nagy ajándék, hogy bárki bármilyen alkalomra!Mindenki csak szeretem ezt a családi társasjáték.

R

A legjobb ajánlatok