.

.

Neoglory Ékszerek Lila Szög Könnycsepp Cirkónia Francia Vezeték Karika Fülbevaló

Neoglory Ékszerek Lila Szög Könnycsepp Cirkónia Francia Vezeték Karika Fülbevaló

HUF 3176.55
Készleten

Márka : Neoglory
A Márka :
Neoglory Ékszerek indult 1995-ben,most ez a legnagyobb szintetikus Ékszerek enterprise kínában.Rendelkezünk a világ legnagyobb divat Ékszerek termelési bázis, amely egy olyan terület mintegy 1322 hect holding közel 3000 vezérkar.
Mint egy vezető vállalat a Kínai divat Ékszer iparban, Neoglory van szerelve egy figyelemre méltó előnye, hogy az integrációs ellátási láncok, ezáltal egy erős garancia, hogy a világ a kínálat.Neoglory beállítja egy hosszú távú stratégiai partnerség SWAROVSKI pedig PRECIOSA, hogy mindketten világ legjobb szállítók Ékszerek anyagok, így egy megbízható garancia az anyag minőségi termékeit.
A marketing hálózat tartozó szárazföldi Kína, Hong Kong, Spanyolország, Mexikó, egyesült államok, egyesült KIRÁLYSÁG, Dubai.Megtalálható mindenféle Ékszerek itt, beleértve a készletek, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, haj, Ékszerek, medálok, megszépült a kristályok swarovski ezüst 925..
Ékszer Karbantartás :
1.Ne érintse meg a víz, izzadság, kozmetikumok
2.Ne viseljen a zuhany, úszni, aludni, sport, majd mossa valamit
3.Nem téve a levegő sokáig, be lezárt zacskóban vagy dobozban jobb lesz
4.Kérjük, használja puha ruhával tisztítsa meg, majd viselni óvatosan, ne húzza meg túl erősen, vagy dobja
Q & A :
Q : Miért ékszer színe megváltozik ?
Egy : Minden divat ékszerek színe megváltozik, miután rajta.Az ékszerek nagyon jó bevonatú, akkor lehet tartani, nagyon hosszú idő, ha továbbra is ilyen jól.
K : ez adja a bőr irritációja vagy allergiás?
Egy : Pls ne aggódj.Használjuk környezeti anyagok.Neoglory fejlett technológia, irányítani az arány a túlérzékenység alatt 0.003%.
??r>.

R

A legjobb ajánlatok