.

.

Tufa-kedves Ölelés esetben fedezi az Kindle 4 / Touch/Paperwhite / 6 E-Ink- 'Nyugati' Bőr - Barna

Tufa-kedves Ölelés esetben fedezi az Kindle 4 / Touch/Paperwhite / 6 E-Ink- 'Nyugati' Bőr - Barna

HUF 6390.90
Készleten

A Kindle 6" E-Ink / Paperwhite / Touch s legkönnyebb, illetve legkisebb kínál eddig, mi speciálisan létrehozott számos esetben úgy tervezték, hogy szeretettel illik megvédeni a Kindle 6" E-Ink / Paperwhite / Kapcsolatot.
A magas minőségű Ölelés esetben a "Nyugati" valódi bőrből készült, tartalmaz biztosítva sarokban pántok, amely biztosítja az új Kindle 6" E-Ink / Paperwhite / Érintse meg marad ott, ahol a helye!A békét, tudva, hogy a Kindle / e Reader biztonságos, ugyanakkor teljes hozzáférést biztosít az ellenőrzések, valamint az összes többi funkciót, illetve a portot kell használni a Kindle 6" E-Ink / Paperwhite / Kapcsolatot.
Vissza az esetben talál egy süllyesztett zenekar, így tovább olvasás, csak az egyik keze, minden alkalommal tartja tökéletesen eléri a vezérlés.Egyszerű, kemény, hogy véd az ütközéseket, illetve karcos, amit a világ kínál.A belsejében talál egy jó Nubuk belső bélés, hogy a Kindle 6" E-Ink / Paperwhite / Touch, hogy extra ápolást.
Annyira biztosak vagyunk benne, a minőségi termékeket kínálunk egy ÉLETRE GARANCIA minden esetben.
Minden heg ez a masszív Nyugat-Bőr felszíni mondja egy mese; egy térkép, hogy terjed a múltban, egy masszív készen áll arra, hogy csatlakozzanak az új kalandok.Amerre a szél fúj, a Nyugat-Bőr Gyűjtemény esetekben állni állhatatos.Vidd végig a tapasztalt utazási társ a következő út.Alapvető anyag, ami jól illeszkedik bármely nyugat-motívum.
Ez a Tufa-Luv Esetben úgy tervezték, hogy megfeleljen a Kindle 6" E-Ink / Paperwhite / Touch e Readers.Méretű legfeljebb 175 x 125 mm.

R

A legjobb ajánlatok