.

.

Fintie Folio Esetben a Kindle Fire HD 7 (2012 Régi Modell) - Slim Fit Bőr Borító Auto Sleep/Wake Funkció (csak illik Kindle Fire

Fintie Folio Esetben a Kindle Fire HD 7 (2012 Régi Modell) - Slim Fit Bőr Borító Auto Sleep/Wake Funkció (csak illik Kindle Fire

HUF 2770.20
Készleten

Védi a Kindle Fire HD 7" a stílus!Fintie esetben épült, tartós PU (szintetikus) bőr puha belső, hogy megakadályozza a karcolások.Gyorsan aludni, vagy felébred a készülék a beépített mágneses auto wake/sleep funkció, amely akkor lép működésbe, amikor megnyitjuk vagy bezárjuk a burkolata.Az ügy is tartalmaz, flip képesség, hogy könnyen átalakulni egy vízszintes megtekintése állni.Készülék behelyezése nem is lehetne egyszerűbb, mint a belső zsebében kinyílik a könnyű feltöltés a készülék tartalmaz egy tépőzáras rögzítő fület biztonságos ez a hely.Egy okos tartó ceruzával/tollal jön beépített, minden esetben (stylus NEM tartozék).Cut-out nyílások ajánlat korlátlan hozzáférést biztosít az összes port, valamint szabályozza.Sok különböző színek, stílusok állnak rendelkezésre!
Oktatás :
Amikor behelyezi a Kindle Fire HD 7 az ügyet, kérem, ügyeljen arra, hogy helyezze be a fényképezőgép vége az első, így a töltés port ül a gerinc.Egy dolog is NAGYON fontos, hogy meg kell, hogy oldja fel a kindle fire, így szabadon tud forogni.
MEGJEGYZÉS : Ez esetben célja a Kindle Fire HD 7" 2. Generáció (2012-Es Kiadás) csak.Ez nem illik a Kindle Fire HD 7 (2014 Oct kiadás), Kindle Fire HD 7 3. Gen (2013 kiadás), Kindle Fire HDX 7 (2013 Kiadás), vagy az eredeti Kindle Tűz.
Elérhető a különböző élénk, valamint a szórakoztató színek.
.

R

A legjobb ajánlatok