.

.

Lancaster Roberts Férfi Limitált Karóra

Lancaster Roberts Férfi Limitált Karóra

HUF 4259.25
Készleten

Az Órát : A fekete Hirsch időmérő bizonyítja, hogy az igazi szépség a fekete-arany.Tartalmazó arany burkolat egy fekete arc, arany számlap.Vízálló 5 ATM, valamint a védett prémium zafír kristály üveg, ezt az órát futott egy aranyozott 4 ékköves Svájci kvarc, valamint Renata akkumulátor.Ez az óra teljesen borított az 5 év nemzetközi mozgalom garancia.
A Történet : minden akkor kezdődött, amikor a baráti nézni szerelmeseinek kezdett azon, hogy vajon mit igazából meghatározott luxus karóra?Bár van egy óriási a választék a minta pántok elérhető, azt találtuk, hogy a vezető luxus órák szereti a Rolex, Tag Heuer, csak túl drága a modern profi.
Összességében úgy érezzük, hogy egy luxus karóra, egy koncert 3 megkülönböztető jellemzők :
Design - Egy gyönyörűen gyártott design segítségével a legjobb minőségű anyagok összpontosítani ünnepli a finomabb részleteket nézd, hogy.
A mindennapi kell időtlen (elnézést a szójátékért), de meg kell tudni viselni, mintegy mellékesen, miközben öltözködés is több hivatalos események a legszebb viselet.
Cél -, Végül az óra kell teljesen egyedülálló, hogy a viselője.A személyes kapcsolatot lehet a különbség.
Az eredmény a jelenlegi vonal óra, ami úgy érezzük, hogy túllépte a saját magas elvárásoknak.Büszkén mutatjuk be a legújabb venni a Luxus Órák : Lancaster Roberts.

R

A legjobb ajánlatok