.

.

Indiai Sari Sok 5 Art Selyem Újrahasznosított Anyagból Kendő Többszínű Nyomtatott Saree Nagykereskedelmi Vintage Ruha Játékok DIY

Indiai Sari Sok 5 Art Selyem Újrahasznosított Anyagból Kendő Többszínű Nyomtatott Saree Nagykereskedelmi Vintage Ruha Játékok DIY

HUF 4477.95
Készleten

* Ez a sok 5 Art Selyem tarka klasszikus indiai ruhák.
* A kép tájékoztató jellegű, valamint a célból, hogy a fotózás csak.A tétel tartalmaz Művészeti Selyem ruhák különböző ujjlenyomat-minták.
* A kompozíció a TÉTEL, mint az alábbi :
* 5 Szári - Art Selyem
* Abban az időben, a kiszállítást, ha a szári a képen látható módon állnak rendelkezésre, az azonos lenne szállított más, válogatott nyomatok lesz küldeni, miközben az anyag összetétele a SOK ép.
* Az SOK lenne az ideális a különböző ravaszkodó ötletek.A ruhák, mint a szövet, hogy tervezzen ruhákat, a kárpitos, asztalnemű, kirakatrendezés, sarongs, sokkal több.
*Hossz : 5 Méter/457.2 cms/15 láb/180 cm.(Kb)
*Szélesség : 1.16 udvar/106.07 cms./3.48 láb/41.76 cm.(Kb)
* Hemming történik a szárit.
* Minden, a régi termékek szigorúan minőségű ellenőrzött, mennek széles helyreállítása, beleértve a száraz takarítás, fertőtlenítés.Vállalunk teljes garanciát a valódisága, illetve hitelességét, a régi termékek, valamint a használhatóság.
* Szín a sari lehet egy árnyalattal sötétebb, vagy világosabb, mint mi jelenik meg a képen.
* Érdekel, Info - célszerű, hogy mossa meg minden művészet selyem ruhák/szövet, ruházati készült a mosás szerek, amelyek kis mennyiségben a fehérítőszerek.
Minden termékünk része az, Hogy Indiában kampányt folytatott a látomás, hogy India egy globális innovációs hub minden alkalommal tartja a szellemiség ép.
Mi egy design cég egy puha sarok Évjárat.Képzelünk el szedni a márka Vint Flea, hogy minden zeg-zugát a világ.Célunk, hogy ügyfeleink számára az egyik leginkább kimerítő termékek körét felöleli egész DIY felszerelést, Ruházatot, Otthon dcor & Kiegészítők kényeztetni őket a választás, ez az egész, miközben állandó összpontosítani, design, minőség.

R

A legjobb ajánlatok