.

.

Nemzeti Biztonsági Ruházati Osztály 0 Fekete Gumi Feszültség Szigetelő Kesztyű Prémium Kit FR Kötött Kesztyű, Bőr Védő, Max. Használjon

Nemzeti Biztonsági Ruházati Osztály 0 Fekete Gumi Feszültség Szigetelő Kesztyű Prémium Kit FR Kötött Kesztyű, Bőr Védő, Max. Használjon

HUF 5418.90
Készleten

Nemzeti Biztonsági Ruházati Osztály 0 Gumi Feszültség Szigetelő Kesztyű Prémium Készletek állnak a szigetelő gumi, amely védelmet nyújt akár 1000 V AC/1500 V DC.Ezek a kesztyűk készült 1-es típusú gumi kaphatók, 8. 12.
Arc flash kézvédelem egy táskát A 0 Osztály Gumi Feszültség Szigetelő Kesztyű Premium Készlet Tartalma : 1 pár frissen tesztelt 0 Osztály gumi feszültség szigetelő kesztyű 1 pár Arc Guard FR Kötött Kesztyű részére hozzáadott kényelem, védelme, 1 pár 10-es bőr védő 1 kesztyű, táska a kényelmes tárolás
Kiválasztja a Megfelelő Méretű Annak biztosítása érdekében, vagy a megrendelés a megfelelő kesztyű mérete, az intézkedés a kerület körül a palm.Ha közötti méretben rendelés ajánljuk a nagyobb méret.
Védelem kéznél védekezhet a áramütést, illetve más arc flash veszélyek ezekkel a rugalmas kesztyű, amelyek könnyű vele dolgozni.Tökéletes bármilyen munkát igénylő 0 Osztály védelmére, beleértve a közművek, villanyszerelés, falemberek, építési, villamosenergia-termelés, elektromos szövetkezetek, valamint a vállalkozók.
Maradj Kompatibilis Mindig ellenőrizze, hogy visel a megfelelő szintű védelmet nyújt, miközben a munkát.Ezek a 0 Osztály Gumi Feszültség Kesztyű NFPA 70 E-2015 kompatibilis az arc flash, CSA Z462-15 kompatibilis az arc-flash (Kanada), valamint megfelel az ANSI/ASTM D120.
Fontos információk a vizsgálati & megismételt vizsgálatok Kesztyűt kell a használatba vett egy éven belül a vizsga időpontját.Ha egy év telt el azóta, hogy a kesztyűk igazoltan meg nem volt nyitva, akkor vissza kell küldeni a megismételt vizsgálatok.Egyszer kesztyű kiadott használni, akkor kell ismételten megvizsgálták 6 hónapon belül attól az időponttól voltak elosztva, hogy a munkavállalók.
Tisztítás, Tárolás, Ellenőrzés Gumi feszültség kesztyűt meg kell tisztítani, a meleg víz enyhe szappannal.Ha nem használja, feküdj a védő zacskót ne hajtsa kesztyűt.Ne tárolja olyan területeken, ahol magas hő, nedvesség vagy magas.Kesztyűt, nem hozhatók közvetlen napfény.Az ellenőrzéseket úgy kell fordulhat elő, minden használat előtt.Vizsgálati módszerek vázolt ASTM F1236.
Műszaki adatok : Anyag : 1-es Típusú Gumi Kesztyű Méretek : 8-12 Maximális Feszültség : 1000 V AC/ DC 1500 V
Szabványok & Vizsgálat : Megfelel az ANSI/ASTM D120 NFPA 70 E-2015 Kompatibilis az Arc Flash CSA Z462-15 Kompatibilis az Arc-Flash (Kanada) Arc pontszám : 12 cal/cm (Arc Guard FR Kötött Kesztyű CSAK) .

R

A legjobb ajánlatok