.

.

UFO Haza a Díszes Mosott Selyem Pamut Félszatén Anyag, Cipzár Bezárása Nyomtatás Mire Paisley Design 6pc paplanhuzat Készlet

UFO Haza a Díszes Mosott Selyem Pamut Félszatén Anyag, Cipzár Bezárása Nyomtatás Mire Paisley Design 6pc paplanhuzat Készlet

HUF 4324.05
Készleten

Mosott selyem anyag.Meglepően lágy, barátságos, kényelmes, lélegző, különlegesen tartós, ránctalanító, valamint fakulnak.Vissza oldalon pamut félszatén.Puha bőr.Cipzár közel design.
Hypo-allergén tiszta, gondtalan élet mosható gép, mint a színek.Oszoljanak nyomtatott színek kizárólag nem halványul a mosás & zsugorodás ellenálló anyag megőrzi alakját az idő múlásával.Szárítható, alacsony.
Puha, jó tapintású, rendkívül kényelmes, könnyű.
Mosógépben mosható szelíd ciklus hideg vízzel.Nap száraz vagy alacsony szárítható.Kizárólag nem-klór, ha szükséges.KÖNNYEN kezelhető -Elhalványulnak, a folt, a pszichiáter pedig ránc ellenálló.
FIGYELEM : BEÁLLÍTJA, HOGY NEM TARTALMAZNAK BELÜL TÖLTŐANYAGOK VAGY TARTOZÉKOKAT.
Ügyfél-Elégedettség A Pénz-Visszafizetési Garancia
Ha nem elégedett az UFO Haza, csak vissza 30 napon belül a teljes vételárat.Nincs kérdés, nincs gond.
Visszajelzést
Ha bármilyen kérdése van arról, hogy az áruk vagy a használat, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal .Nagyra értékeljük a segítségét javítása a termék, illetve szolgáltatás.
.

R

A legjobb ajánlatok