.

.

C. CTN Memory Foam Párna Szék, Pad Szék Párna Döntetlen, 4 Darab, Lila

C. CTN Memory Foam Párna Szék, Pad Szék Párna Döntetlen, 4 Darab, Lila

HUF 2272.05
Készleten

Támogatás : a farokcsont a vissza a kívánt támogatást.ha a munka során nem ül sokáig órát egyhuzamban, akkor egy ilyen párna lenne, az egyik a legjobb barátaim.
Kényelem : ez a legkényelmesebb ülés párnák körül.A legjobb az egészben, hogy a kényelmi szint segít a farokcsont, hogy továbbra is a jobb egészség tovább.Folyamatos ül órákig napi teszi a gerincet, valamint a farokcsontom, hogy a lehetséges egészségügyi veszélyek
Mobilitás : Lehet szállítani őket, hogy sok az olyan helyek, mint az autó, iroda.
Is valaki szenved ízületi vagy reumát, ízületi gyulladás, mozgásszervi betegségek vagy rendellenességek, nyak -, vissza problémák, stb.lehet rendkívül előnyös
Felső : csökkentheti vissza, Kyphosis (gerincferdülést), valamint a gerincferdülés fájdalom, gondok.
A bordák Mellkas : Helyes testtartás lehet enyhíteni a bordás mellkas fájdalom, fokozza a légzés, ezért könnyű a légzési problémák.
Alsó Vissza : Megfelelő kismedencei/deréktámasz nagyban csökkenti alacsonyabb vissza, csípő, sacroiliac, közös, szemérem sy, valamint coccygenic, valamint idegi root fájdalom.
Csípő : Hip irritáció, fájdalom is csökkent azáltal, hogy csökkenti a nyomást.Kiváló támogató műveletek után, valamint a helyreállítás során.
Lehet használni, mint : Párna, Szék, párna, iroda párna, párna, Autó, állás, Autó, ülőpárna, étkező szék, párna, Szék, pad, szék pat, a memória hab, deréktámasz, a megkönnyebbülés, a derékfájás, a megkönnyebbülés, kényelmes párna, elősegítik a jó testtartás, ergonomikus kialakítású, puha borító poliészter, alszik, vagy ül párna, jobb keringés, csökkent a nyomás, a törzs, biztosítja a gerinc igazítás, csökkenti a hát alsó részén, láb, csípő, boka vagy ízületi fájdalom.

R

A legjobb ajánlatok