.

.

Aqua-Tiszta AP810 AP801, KeyStone CG10 Kompatibilis Szűrő, KleenWater KW810EC Csere vízszűrő Patron, 3, Egész Házat, Földet Rozsda

Aqua-Tiszta AP810 AP801, KeyStone CG10 Kompatibilis Szűrő, KleenWater KW810EC Csere vízszűrő Patron, 3, Egész Házat, Földet Rozsda

HUF 6092.55
Készleten

Ez a kényelmes készlet tartalmazza a három Kleen Water KW810 EC szűrők kompatibilis 3 M Enyém Aqua-Tiszta AP810, AP801, valamint Pezsgőfürdő WHKF-GD25 BB szűrők.Tartalmaz továbbá (1) RGAP801 o-gyűrű a AP800 sorozat házak, o-gyűrű, szilikon kenőanyag.
Ez a víz szűrő csere patron egy magas minőségű, alacsony költségű alternatív hogy a AP810. A merev polipropilén építési hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, valamint üledék lenyűgöző áramlás aránya legfeljebb 20 liter / perc.Minden patron tartalmaz két különböző mikronos rétegben.A nagyobb részecskék csapdába közelében, a külső-fokozatosan finomabb részecskék felé a szűrő mag.Így a patron kivételes szilárd-üzem kapacitása pedig végre tovább.A KW810 EC jellemzők műanyag zárókupakok a tömítések, valamint egy emelt ridge barázdált design, amely jelentős növekedés a felülete.Ez a csere patron ideális választás az érték a tudatos vásárló.
A patront kell cserélni minden 6 12 hónapon vagy az észrevehető nyomás csökkentése. 5 Mikronos gradiens sűrűség olvad fúvott polipropilén szerkezet.Biztosítani szempontból, hogy az 5 mikronos üledék csapda értékelés fontos megjegyzés : a meztelen emberi szem ellát 20 mikron egy emberi hajszál 100 mikron átmérőjű.
Az ipar egyetemes dimenziója 4.5 inch x 10 inch teszi, hogy kompatibilis a szűrő ház gyártók, mint a GE, Culligan, az Enyém, az Omni Kenmore, Whirlpool WHKF-DWHBB, valamint Ametek Nagy, Kék.Minél kisebb a micron értékelés a jobb, a csapda képesség.Pszichiáter Csomagolva, a Tisztaságot.Javasoljuk, hogy egy extra o-gyűrű a kezét, hogy elkerülje a kellemetlen a helyzet.Az o-gyűrű épített Buna nitril gumi.Ez az anyag biztonságos, de rendkívül hatékony létrehozása vízzáró tömítés között szűrő volt, majd szűrjük olajteknő.

R

A legjobb ajánlatok